Skip to main content

«Έσπασε» το αρνητικό σερί με οδηγό τον Αντετοκούνμπο

Με… μπροστάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το Μιλγουόκι έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των 5 συνεχόμενων ηττών που είχε και με 98-85 επικράτησε της Οκλαχόμα, βελτιώνοντας το ρεκόρ του 17-13.

Για μία ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα, πέντε διαδοχικές ήττες ήταν πάρα πολλές. Παρότι αυτή τηνπερίοδο τα «Ελάφια» δεν παίζουν καλό μπάσκετ, ωστόσο, νίκησαν τους Θάντερ τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/2) κι ελπίζουν σε αναστροφή του κλίματος στους επόμενους πέντε αγώνες που θα γίνουν και αυτοί στο Μιλγουόκι.

Ηγέτης των Μπακς και σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος στο ματς ματς με την Οκλαχόμα έκανε θραύση στο ριμπάουντ, γέμισε τη στατιστική του κυριάρχησε σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού (29 πόντοι από 9/15 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 8/10 βολές, 19 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ σε 35:45).

Ο Μάικ Μπουντενχόλζερ δεν είχε για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι τον ασθενή Τζρου Χόλιντεϊ, έβγαλε από την αρχική πεντάδα τον Μπριν Φορμπς, έβαλε σε αυτή τον πλέι μέικερ Ντι Τζέι Όγκαστιν και δικαιώθηκε αν και η ομάδα του ήταν απογοητευτική αν όχι στο πρώτο μέρος, τότε σίγουρα στην πρώτη περίοδο.

Η σημερινή ήταν η 3η σερί ήττα για τους Θάντερ που… έπεσαν στο 11-18.

Στο Fiserv Forum θα γίνουν και οι επόμενοι πέντε αγώνες του Μιλγουόκι. Η αρχή θα γίνει με το Σακραμέντο (ξημερώματα 22ας Φεβρουαρίου) και θ΄ ακολουθήσουν τα ματς με Μινεσότα (ξημερώματα 24ης Φεβρουαρίου), Νέα Ορλεάνη (ξημερώματα 26ης Φεβρουαρίου), ΛΑ Κλίπερς (ξημερώματα 29ης Φεβρουαρίου) και Ντένβερ (ξημερώματα 3ης Μαρτίου).

Στη συνέχεια τα «Ελάφια» θα ταξιδέψουν στο Μέμφις (ξημερώματα 5ης Μαρτίου), πριν από τη διακοπή για το All-Star Game.