Skip to main content

Πολλαπλοί θρόμβοι στον εγκέφαλο του Όλσον

Η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, πάντως, ενώ οι γιατροί θα προσπαθήσουν σιγά-σιγά να τον βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Σουηδός διεθνής μέσος Κρίστοφερ Όλσον έχει πολλαπλούς μικρούς θρόμβους και στις δύο πλευρές του εγκεφάλου, συνεπεία μιας εξαιρετικά σπάνιας φλεγμονώδους κατάστασης στα εγκεφαλικά αγγεία του.

Το ανακοίνωσε η ομάδα του ποδοσφαιριστή, η δανέζικη Μίντιλαντ.

Ο 28χρονος Όλσον εισήχθη στο πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άαρχους αφότου έπεσε αναίσθητος στο σπίτι του τον περασμένο μήνα κι έκτοτε νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, πλέον η κατάστασή του θεωρείται σταθερή και το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσουν να τον βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη.

Ωστόσο, ο Όλσον παραμένει στην εντατική και δεν είναι ακόμη δυνατό να γίνει πρόβλεψη ούτε για το χρονικό πλαίσιο της θεραπείας ούτε για την ανταπόκριση που θα έχει σε αυτήν.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.