Skip to main content

Η κλήρωση Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο Indian Wells

Ο «Στεφ» κληρώθηκε στο «μονοπάτι» του Αλκαράθ και η Σάκκαρη σε εκείνο της Σαμπαλένκα

Απαιτητική είναι η κλήρωση για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο τουρνουά Indian Wells (ΗΠΑ), με τον Έλληνα πρωταθλητή να τοποθετείται στο «μονοπάτι» του Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Τσιτσιπάς, εκτός Top-10 ύστερα από πάρα πολύ καιρό (Νο11) θα περάσει bye (άνευ αγώνα) από τον πρώτο γύρο, ενώ στο θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Ντάνιελ Αλτμάιερ ή τενίστα που θα προέρχεται από τα προκριματικά.

Ύστερα είναι πιθανό να βρει τον Αμερικανό Φράνσις Τιαφό, ενώ αν προκριθεί ξανά στους «16» θα τον περιμένει ο Αντρέι Ρούμπλεφ, για να ακολουθήσουν ο φετινός νικητής του Australian Open Γιανίκ Σίνερ και ο κάτοχος του τίτλου, Αλκαράθ.

Από την πλευρά της, η Μαρία Σάκκαρη βρέθηκε στο «μονοπάτι» της περσινής φιναλίστ Αρίνα Σαμπαλένκα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, με νέο προπονητή πια τον Ντέιβιντ Γουίτ, θα περάσει χωρίς αγώνα από τον πρώτο γύρο.

Εν συνεχεία θα παίξει απέναντι είτε στην Ρωσίδα Ντιάνα Σνάιντερ είτε στην Ρουμάνα Άνα Μπογκντάν. Στον τρίτο γύρο θα την περιμένει πιθανότατα η Καρολίν Γκαρσιά ή η Σοφία Κένιν και στον τέταρτο η Τζέσικα Πεγκούλα.

Αν καταφέρει να προκριθεί ως τα ημιτελικά, που θα είναι η τρίτη διαδοχική χρονιά, το πιο πιθανό είναι να παίξει απέναντι στην Κόρι Γκοφ ή την Κινέζα φιναλίστ του φετινού Australian Open, Κινγουέν Ζενγκ.