Skip to main content

Super League: «Καθάρισε» ο Ουάρντα για τον Πανσερραϊκό

Με ηγέτη και σκόρερ τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή τα «Λιοντάρια» νίκησαν τον Αστέρα Τρίπολης και θα μπουν με σιγουριά στα πλέι άουτ

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο ο Πανσερραϊκός, που με σκόρερ τον Ουάρντα επιβλήθηκε στις Σέρρες του Αστέρα Τρίπολης με 2-1.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, πίεσαν τους Αρκάδες και στο 20΄ η κεφαλιά του Πηλέα από σέντρα του Ντανκερλούι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι «ανταπέδωσαν» τα… δοκάρια δυο λεπτά αργότερα, όταν ο Ζουγλής πάσαρε στον Μάντζη αλλά το πλασέ του Έλληνα επιθετικού κατέληξε επίσης στο δοκό.

Τα «Λιοντάρια» άνοιξαν το σκορ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι του Ουάρντα, που κέρδισε ο ίδιος από μαρκάρισμα του Λύρατζη.

Οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων δεν κράτησαν όμως παρά μόνο για δυο λεπτά, αφού στο 45΄+6 ο Ζουγλής βρήκε με ωραία μπαλιά τον Καλτσά, που ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 68΄ οι Αρκάδες έμειναν με δέκα παίκτες μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γιαμπλόνσκι, για επικίνδυνο παιχνίδι στον Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος ήταν τελικώς ο παίκτης που έμελλε να αποδειχθεί σε απόλυτο πρωταγωνιστή του αγώνα καθώς στο 76΄ έγραψε το τελικό 2-1 με εν κινήσει σουτ από σέντρα του Τομάς.