Skip to main content

Super League: Στην κορυφή μέσω… Λαμίας ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης εκμεταλλεύτηκε την απώλεια της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη και νικώντας 2-0 στο «Αθ. Διάκος» θα εκκινήσει στα πλέι οφ από την κορυφή

Με τον Τάισον να σκοράρει στο 71΄ και τον Μπάμπα να διασφαλίζει νίκη και βαθμούς στο 90΄+2, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα και ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση, μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στο Βικελίδης.

Η τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου για τις δύο ομάδες είδε τους φιλοξενούμενους να κυριαρχούν στο πρώτο ημίχρονο, να χάνουν ευκαιρίες με τους Τάισον (11΄), Μεϊτέ (12΄), Ζίβκοβιτς (17΄) και Κωνσταντέλιας (22΄, 30΄), ενώ στην άλλη εστία ο Νούνιες είχε αναγκάσει σε δύσκολη επέμβαση τον Κοτάρσκι (19΄).

Πριν αποχωρήσει τραυματίας ο Σαμάτα έχασε άλλη μια τεράστια ευκαιρία σε άδειο τέρμα από ενέργεια του Μπάμπα, ενώ αναγκαστική αλλαγή έκανε και η Λαμία (Μαρτίνεθ).

Το ξεκίνημα στο δεύτερο μισό ήταν… μονότερμα του ΠΑΟΚ, που σπατάλησε νέες μεγάλες ευκαιρίες με τους Τάισον (49΄), Μεϊτέ (51΄), Τόμας (55΄) και Κωνσταντέλια (59΄), πριν ανοίξει το σκορ με σουτ του Τάισον εκτός περιοχής, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπάμπα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.