Skip to main content

Super League: Εύκολο βράδυ για τον Ολυμπιακό με Βόλο

(ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Το σύνολο του Μεντιλίμπαρ επιβλήθηκε άνετα 3-0 επί της θεσσαλικής ομάδας και πάτησε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ακόμη μία νίκη για τον Ολυμπιακό το τελευταίο διάστημα που επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν εύκολα 3-0 τον Βόλο, προσπέρασαν τον Παναθηναϊκό και βρίσκονται στο -3 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και στο -2 από την δεύτερη ΑΕΚ.

Η αναμέτρηση άρχισε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, καθώς μόλις στο 6′ είδε τον Βόλο να μένει με παίκτη λιγότερο μετά την απευθείας αποβολή του Μπαριέντος για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μασούρα. Ποντένσε και Έσε δεν βρήκαν στόχο στα πρώτα καλά σουτ των Πειραιωτών, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 27΄με τον Ελ Καμπί μετά από μπαλιά του Όρτα.

Στο 29′ Μασούρας και Ελ Καμπί έχασαν μοναδική διπλή ευκαιρία και τελικά το 2-0 για τους γηπεδούχους ήρθε στο φινάλε του ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ελ Καμπί.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι το απόλυτο αφεντικό και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους. Ο Γιόβετιτς στο 87′ έκανε το 3-0 με δυνατό σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, με την ομάδα του να προσπερνά τον Παναθηναϊκό και να ανεβαίνει στην τρίτη θέση.