Skip to main content

Basket League: Επεισόδιο στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ

Ο γκαρντ της θεσσαλονικιώτικης ομάδας Σταύρος Σχίζας και ο γυμναστής της Ένωσης έδωσαν συνέχεια στην πρώτη αψιμαχία που είχαν στο γήπεδο

Σε αντιπαράθεση βρέθηκαν στα αποδυτήρια του κλειστού της Πυλαίας μετά τη λήξη του σημερινού αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, για τη 19η ημέρα της Basket League, ο Σταύρος Σχίζας με τον γυμναστή της Ένωσης, Στράτο Τσαμπή.

Η «ιστορία» ξεκίνησε λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού, μετά από δυνατό φάουλ που έγινε από τον γκαρντ των Θεσσαλονικέων στον Νάιτ της ΑΕΚ, με τον Τσαμπή να αποβάλλεται για έντονη διαμαρτυρία για την ενέργεια του Σχίζα και τους δύο άνδρες να δίνουν… ραντεβού στα αποδυτήρια.

Ο Σχίζας και ο Τσαμπής φέρονται να πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η μεσολάβηση των ψυχραιμότερων για να λήξει το επεισόδιο. Στο συμβάν αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ένωσης, Ηλίας Ζούρος.

«Θέλω να πω σαν άνθρωπος του μπάσκετ πως δεν θέλω να γίνονται επεισόδια. Εγώ ζήτησα συγγνώμη για τη συμπεριφορά. Άνθρωποι είμαστε, ζητάμε συγνώμη», είπε ο Έλληνας τεχνικός, που λίγο πριν είχε δηλώσει: «Είναι λυπηρό να συμβαίνουν επεισόδια, έγιναν επεισόδια έξω από τα αποδυτήρια και ήταν λάθος γιατί δεν έχουμε δώσει δικαιώματα».

Να σημειωθεί πως στους Δημήτρη Αγραβάνη και Τζαμάνι ΜακΝίς έγιναν από τρία ράμματα στο κεφάλι, μετά τη μεταξύ τους σύγκρουση στο τρίτο δεκάλεπτο. Ο Έλληνας διεθνής είχε για λίγο και απώλεια μνήμης, με συνέπεια να συσταθεί η μη χρησιμοποίηση του για το υπόλοιπο του αγώνα.