Skip to main content

Ο Πογκμπά καταθέτει έφεση

Ο Γάλλος διεθνής δήλωσε «λυπημένος και σοκαρισμένος» που του αφαιρέθηκε ό,τι είχε χτίσει επαγγελματικά

Ο Πολ Πογκμπά θα ασκήσει έφεση κατά της τιμωρίας που του επιβλήθηκε νωρίτερα σήμερα (29/2) και προβλέπει αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο για τέσσερα χρόνια.

Το μεσημέρι ο Ιταλικός Οργανισμός Αντιντόπινγκ ανακοίνωσε τετραετή αποκλεισμό στον μέσο της Γιουβέντους, μετά το θετικό δείγμα στο τεστ αντιντόπινγκ το οποίο ο διάσημος ποδοσφαιριστής έδωσε ύστερα από τη νίκη με 3-0 επί της Ουντινέζε, στις 20 Αυγούστου.

«Ενημερώθηκα για την απόφαση του Εθνικού Δικαστηρίου Αντιντόπινγκ και πιστεύω ότι η ετυμηγορία είναι εσφαλμένη», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής. «Είμαι λυπημένος, σοκαρισμένος και λυπημένος που όλα όσα έχω χτίσει στην επαγγελματική μου καριέρα μου αφαιρέθηκαν».

«Ως επαγγελματίας αθλητής δεν θα έκανα ποτέ τίποτα για να βελτιώσω την απόδοσή μου χρησιμοποιώντας απαγορευμένες ουσίες και δεν έχω δείξει ποτέ ασέβεια ή εξαπατήσει συναθλητές και θαυμαστές σε οποιαδήποτε από τις ομάδες στις οποίες έχω παίξει ή εναντίον».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Ως συνέπεια της απόφασης που ανακοινώθηκε σήμερα, θα ασκήσω έφεση ενώπιον του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου».