Skip to main content

Ύμνοι Γκουαρδιόλα για το «φονικό» δίδυμό του

Ο Χάαλαντ σκόραρε πέντε φορές στο χθεσινό 6-2 επί της Λούτον για το Κύπελλο Αγγλίας και ο Ντε Μπρόινε του έδωσε τέσσερις ασίστ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ (30 αγώνες – 27 γκολ αυτή τη σεζόν) και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε (12 αγώνες – 2 γκολ φέτος) έκαναν τη… δουλειά την Τρίτη (27/2) και οδήγησαν τη Μάντσεστερ Σίτι στη νίκη επί της Λούτον (6-2), στο Κύπελλο Αγγλίας.

Με απολογισμό 5 γκολ ο Νορβηγός επιθετικός με τις τέσσερις από τις ασίστ να έχουν πιστωθεί στον Βέλγο πλέι μέικερ των «Πολιτών», ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποθέωσε τους παίκτες του.

«Τι να πω; Ήταν τέλειο. Ο Έρλινγκ έχει “πάρει φωτιά” και ο Κέβιν… Η σύνδεσή τους ήταν τέλεια. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και είμαστε στα προημιτελικά», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Κέβιν χρειάζεται έναν παίκτη σαν τον Έρλινγκ και ο Έρλινγκ χρειάζεται έναν παίκτη σαν τον Κέβιν. Αλλά δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς τους άλλους. Σε όλους αξίζουν τα εύσημα», πρόσθεσε.

«Ο Έρλινγκ σταμάτησε για δύο μήνες και δεν μπορούσε καν να βάλει το πόδι του στο έδαφος. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Όταν χάνεις δύο μήνες δεν είναι εύκολο να βρεις ξανά το ρυθμό. Με κάθε αγώνα, βελτιώνεται. Ο Κέβιν επίσης», πρόσθεσε ο Γκουαρδιόλα.

Επόμενος αντίπαλος της Μάντσεστερ Σίτι είναι η συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, την οποία θα υποδεχθεί στο «Έτιχαντ» την προσεχή Κυριακή (3 Μαρτίου) για το πρωτάθλημα.