Skip to main content

Πειθαρχική έρευνα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Αιτία μια άσεμνη χειρονομία του Πορτογάλου άσου της Αλ-Νασρ στους αντίπαλους οπαδούς της Αλ-Σαμπάμπ

Οι συμπεριφορές στις οποίες είχε συνηθίσει κατά τον πρότερο ποδοσφαιρικό βίο του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν είναι αποδεκτές στη Σαουδική Αραβία.

Αν και σε αθλητικό επίπεδο όλα πάνε καλά γι΄ αυτόν, εξακολουθεί να μην εκτιμά τις προκλήσεις. Και πάλι σκόρερ, από το σημείο του πέναλτι, απέναντι στην Αλ-Σαμπάμπ (3-2) την Κυριακή στη Σαουδική Pro League, ο επιθετικός της Αλ-Νασρ πανικοβάλλει τα «κοντέρ» με 28 γκολ και 11 ασίστ σε 29 ματς σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος διεθνής εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο μιας διαμάχης λόγω της στάσης του. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης στο στάδιο Al-Shabab FC Stadium, ο 39χρονος Πορτογάλος διεθνής απάντησε με άσεμνη χειρονομία, όταν προκλήθηκε από αντίπαλους οπαδούς με ιαχές υπέρ του Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το μέσο Asharq al-Awsat, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας αποφάσισε να ανοίξει έρευνα για τη συμπεριφορά του πρώην Μαδριλένου άσου. Στον Τύπο της χώρας, μάλιστα, υπάρχει πραγματική πίεση για να επιβληθεί υποδειγματική κύρωση εναντίον του CR7.

«Η πειθαρχική επιτροπή αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη δοκιμασία. Περιμένουμε να δούμε. Όλα έχουν τα όριά τους, όσο διάσημος κι αν είσαι. Έτσι λειτουργούν τα μεγάλα πρωταθλήματα», έγραψε ο δημοσιογράφος Ουαλίντ Αλ-Φαράι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.