Skip to main content

Η Κηφισιά υποχρέωσε σε νέα γκέλα τον Παναθηναϊκό

(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Το ''τριφύλλι'' παρουσίασε κάκιστο πρόσωπο και πέταξε ακόμη δύο βαθμούς, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ουραγό του πρωταθλήματος.

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός γκέλαρε στην έδρα του. Μετά το 2-2 κόντρα στην Λαμία, το ”τριφύλλι” αναδείχθηκε ισόπαλο απόψε 1-1 με την Κηφισιά στη Λεωφόρο και έμεινε στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και -2 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός… βραχυκύκλωσε από την πολύ καλή ανασταλτική συμπεριφορά της Κηφισιάς, ανέβασε την απόδοσή του από το ημίωρο και μετά, απειλώντας για πρώτη φορά ουσιαστικά στο 31′, όταν ο Ιωαννίδης σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση. Την λύση για το ”τριφύλλι” έδωσε στο 37′ ο Σεμπαστιάν Παλάσιος. Μετά από κάθετη του Ιωαννίδη, ο Αργεντινός εξτρέμ με υπέροχο διαγώνιο τελείωμα άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν κάκιστοι και έμειναν με παίκτη λιγότερo μετά την αποβολή του Σένκεφελντ στο 64′. Η Κηφισιά κατάφερε στο 69′ να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Αράο και να έχει ευκαιρίες για να πάρει ακόμη και την νίκη, με μεγαλύτερη εκείνη του Μπιφουμά στο 91′, όπου και νικήθηκε από τον Λοντίγκιν.

Οι ”πράσινοι” απείλησαν μόνο στο 85′ με το χαμένο τετ α τετ του Ιωαννίδη, πέταξαν ακόμη δύο βαθμούς και προβληματίζουν με την εικόνα τους το τελευταίο διάστημα.