Skip to main content

Μπάσκετ: Αποκαλυπτήρια για την Εθνική του Σπανούλη κόντρα στην Τσεχία

(KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να ξεκινήσει απόψε με νίκη στο ΣΕΦ τα προκριματικά για το Eurobasket 2025

Πρεμιέρα κόντρα στην Τσεχία στο κατάμεστο ΣΕΦ κάνει απόψε(21:00, Novasports Prime) η Εθνική Ελλάδος για τα προκριματικά του Eurobasket 2025 στο ντεμπούτο του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της ομάδας.

Στη δωδεκάδα του ”Kill Bill” βρίσκονται κανονικά παίκτες από ομάδες της Euroleague, με τον νεαρό τεχνικό να έχει στη διάθεσή του, τους εξής:

Παπανικολάου, Λαρεντζάκη, Παπαγιάννη, Μήτογλου, Ρογκαβόπουλο, Αντετοκούνμπο, Μωραΐτη, Καλαϊτζάκη, Ουόκαπ, Κουζέλογλου, Χαραλαμπόπουλο και Τολιόπουλο.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι για την Εθνική ομάδα με την καινούρια της σύσταση. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ καλά εδώ και 2-3 μέρες, πιστεύω πως είμαστε σε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο γι’ αυτό που ζητάμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Τσεχία είναι πολύ καλή ομάδα, ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο, είναι πολλά χρόνια μαζί οι παίκτες της. Έχουν έναν πολύ καλό πλέι μέικερ, ένα καλό 5άρι, καλούς σουτέρ. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε», έχει δηλώσει ενόψει του αγώνα ο Σπανούλης.