Skip to main content

Tσιτσιπάς: Έχω μεγάλο κίνητρο για να επιστρέψω στο Top 10

REUTERS/Issei Kato

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για τον στόχο του και για μία στιγμή αφύπνισης στην καριέρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από πολύ καιρό βρέθηκε εκτός της λίστας με τους κορυφαίους δέκα τενίστες και βλέπει αυτό το γεγονός ως ένα… ξυπνητήρι για την συνέχεια της καριέρας του, αλλά και μια μεγάλη πρόκληση επιστροφής.

«Έχω μεγάλο κίνητρο να επιστρέψω στο Top 10 και να δείξω τις ικανότητές μου. Αυτές οι στιγμές σε αφυπνίζουν, σου δείχνουν ότι δεν έχεις καταφέρει όσα στο παρελθόν. Είμαι σε μια φάση της καριέρας μου που έχω μεγαλύτερο κίνητρο να δείξω εσωτερική δύναμη και θέληση να επιστρέψω στην κορυφή, εκεί που έχω υπάρξει και πάντα ένιωθα ότι ανήκω. Είναι μεγάλος ο δρόμος, αλλά είμαι διατεθειμένος να δουλέψω και να κάνω θυσίες για να φτάσω εκεί» είπε αρχικά και στην συνέχεια υπογράμμισε:

Για τη συνεργασία με τον Πέτρο Τσιτσιπά: «Είμαι χαρούμενος που μοιράστηκα το court μαζί του για μια ακόμα φορά. Δεν έχει σημασία για μένα αν είναι Grand Slam ή 250άρι, κάθε φορά που παίζουμε μαζί έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε καλύτερα ο ένας το παιχνίδι του άλλου».

Για την αλλαγή στο σερβίς του: «Αυτά τα πράγματα απαιτούν χρόνο, δεν μπορείς να περιμένεις άμεσα αποτελέσματα. Όπως και σε άλλα πράγματα στη ζωή, αν κάνεις μεγάλες αλλαγές πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειές σου και αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο. Νιώθω πως είναι στη σωστή κατεύθυνση, το έδειξα σήμερα που βρήκα μερικές καλές γωνίες και χτύπησα μερικά καλά σερβίς και πιστεύω πως με τη σωστή καθοδήγηση από τους ανθρώπους που έχω γύρω μου θα δω τον εαυτό μου στον σωστό δρόμο».

naftemporiki.gr