Skip to main content

«Έπεσε» η ποινή για Τάισον και Μπακασέτα

(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Η Επιτροπή Εφέσεων μείωσε σε μία αγωνιστική τον αποκλεισμό των δύο ποδοσφαιριστών, την οποία ήδη εξέτισαν στα παιχνίδια του σαββατοκύριακου

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτές τις προσφυγές των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, μειώνοντας σε μία αγωνιστική την ποινή αποκλεισμού για τους Μπακασέτα και Τάισον, οι οποίοι αποβλήθηκαν στον αγώνα της Τούμπας για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τιμωρήθηκαν για το μεταξύ τους επεισόδιο από το πειθαρχικό όργανο της Ομοσπονδίας, αλλά μετά τη σημερινή απόφαση της Εφέσεων είναι στη διάθεση των προπονητών τους για το παιχνίδι-ρεβάνς στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21/2, 19:00), καθώς εξέτισαν την ποινή τους στους πρόσφατους αγώνες πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την σημερινή της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις:

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Μπακασέτα. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 142/2024 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή ογδόντα (80) ευρώ.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του ποδοσφαιριστή Barcellos Freda Taison. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 142/2024 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή ογδόντα (80) ευρώ».