Skip to main content

«Διπλό» του Άρη στο Περιστέρι

Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο οι «κίτρινοι» πέρασαν νικηφόρα με 2-0 από τα δυτικά προάστια απέναντι στον Ατρόμητο

Ένα γκολ του Μορόν στο πρώτο ημίχρονο κι ένα δεύτερο από τον Νταρίντα στα… χασομέρια του αγώνα επέτρεψαν στον Άρη να περάσει με 2-0 από το Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, στην εναρκτήρια συνάντηση της 23ης ημέρας.

Οι «κίτρινοι» έφτασαν στους 38 βαθμούς και ουσιαστικά εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ και κατά πάσα πιθανότητα «κλείδωσαν» και την πέμπτη θέση, ενώ οι «κυανόλευκοι», που δεν είχαν στον πάγκο τους τον τιμωρημένο Σάσα Ίλιτς, παρέμειναν στους 23.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του αγώνα και αφού είχαν μια μεγάλη ευκαιρία στο 17΄, με τον Τσιντώτα να αποκρούσει εντυπωσιακά το φάουλ του Μορόν, άνοιξαν το σκορ στο 33΄ με το εύστοχο πέναλτι του Ισπανού φορ, που καταλογίστηκε σε χέρι του Κούεν και κατόπιν εισήγησης του VAR.

Πριν το 0-1 πάντως οι γηπεδούχοι είχαν χάσει δυο καλές ευκαιρίες, με τον Αντζιέλσκι να σουτάρει πάνω από το δοκάρι στο 25΄ και τον Κουέστα να αρνείται το γκολ στον Κούεν στο 29΄.

Ο Άρης συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι στην επανάληψη και στο 62΄ ο Σουλεϊμάνοφ μπήκε στην περιοχή με ατομική προσπάθεια και πλάσαρε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσιντώτα.

Αυτή ήταν ουσιαστικά και η μόνη στιγμή συγκίνησης στο δεύτερο 45λεπτο, καθώς ο Άρης αμύνθηκε υποδειγματικά απέναντι σε έναν αντίπαλο από τον οποίο έλειπαν οι ιδέες και δεν κατόρθωσε να απειλήσει.

Φυσιολογικά λοιπόν ο Ατρόμητος δέχθηκε και δεύτερο γκολ καθώς οι παίκτες του είχαν βγει μαζικά στην επίθεση στα τελευταία λεπτά, με σκόρερ των φιλοξενούμενων τον Νταρίντα στο 90΄+4.