Skip to main content

Super League: Σε Λεωφόρο και Περιστέρι η δράση

Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο με τους αγώνες Ατρόμητος-Άρης και Παναθηναϊκός-Λαμία

Με δύο αγώνες ανοίγει σήμερα (17/2) η αυλαία της 23ης ημέρας στο πρωτάθλημα, που έχει μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Η πρώτη σέντρα θα γίνει στο Περιστέρι, στις 19:30. Ο Ατρόμητος, που προέρχεται από τέσσερις συνεχείς ήττες (σε όλες τις διοργανώσεις), θα υποδεχθεί τον Άρη.

Οι «κίτρινοι» έχουν ουσιαστικά διασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ και στρέφουν όλη την προσοχή στο Κύπελλο όπου διεκδικούν συμμετοχή στον τελικό.

Από την πλευρά της, η ομάδα των δυτικών προαστίων δεν προλαβαίνει να «τρυπώσει» στα πλέι οφ αλλά δεν θα είναι και αδιάφορη με συνέπεια να απειλεί τον πέμπτο Άρη, που έχει τη Λαμία (έκτη) μόλις στο -2.

Στις 20:30 θα ξεκινήσει το παιχνίδι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λαμία. Οι «πράσινοι», με νωπές τις δάφνες από τη νίκη στην Τούμπα, μετρούν τέσσερις συνεχείς επιτυχίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Από την πλευρά της, η Λαμία είναι η έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος και φαβορί για την είσοδο στα πλέι οφ μετά τις τέσσερις συνεχείς νίκες της.