Skip to main content

Νίκη πλέι οφ για την Λαμία

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Καρλίτος η ομάδα της Φθιώτιδας επιβλήθηκε με ανατροπή του Αστέρα Τρίπολης κι εδραιώθηκε στην έκτη θέση

Η Λαμία αναδείχθηκε νικήτρια στο ντέρμπι της έκτης θέσης και της εισόδου στα πλέι οφ, επικρατώντας (με ανατροπή) 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο «Αθανάσιος Διάκος» και αφήνοντας τους Αρκάδες τέσσερις βαθμούς πίσω.

Μόλις στο 3΄ φάουλ του Καρλίτος κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Γραμματικάκη, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο 11΄ και να ανοίγουν το σκορ στην πρώτη ευκαιρία τους.

Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν σε ταχύτατη αντεπίθεση από το αριστερά με τον Μπαρτόλο, ο οποίος έβγαλε τον Καλτσά σε άδειο τέρμα για το 0-1.

Ο Αστέρας έμεινε με 10 παίκτες στο 36΄ καθώς ο Γκαρσία αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες και οι Αρκάδες έδωσαν μέτρα για να προφυλάξουν τα κεκτημένα.

Η αντίστασή τους κράτησε ως το 68ο λεπτό, όταν ο Καρλίτος ισοφάρισε με φοβερό σουτ. Στο 78΄ ο Αστέρας έχασε απίστευτη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Κοσέλεφ απέκρουσε το πέναλτι του Μιριτέλο και στο επόμενο λεπτό (79΄) ήταν η Λαμία που κέρδισε την εσχάτη των ποινών.

Ο Καρλίτος έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα, ευστόχησε με ψυχραιμία κι έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.