Skip to main content

Άλμα σωτηρίας για τον Παναιτωλικό

Με το πρώτο γκολ του Καρέλη στην εφετινή Σούπερ Λίγκα οι Αγρινιώτες πήραν τους βαθμούς απέναντι στον Ατρόμητο κι άφησαν πίσω Βόλο και Κηφισιά

Πολύτιμη νίκη που, κατά πάσα πιθανότητα, θα αποδειχθεί και η πλέον σημαντική του στο εφετινό πρωτάθλημα σημείωσε ο Παναιτωλικός, επιβληθείς στο Αγρίνιο με 1-0 του Ατρόμητου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Τα «Καναρίνια» έφτασαν στους 18 βαθμούς αφήνοντας πίσω τους Βόλο και Κηφισιά, ενώ η αθηναϊκή ομάδα έχασε για τέταρτη συνεχή αγωνιστική και παρέμεινε στους 23 πόντους.

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 24΄, όταν ο Καρέλης έφυγε από οριακή θέση κι έγραψε το 1-0 νικώντας τον Τσιντώτα, σημειώνοντας το πρώτο τέρμα του στο εφετινό πρωτάθλημα, αφού η φάση εξετάστηκε στο VAR.

Στο 30΄ ο Οικονόμου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για πολύ επικίνδυνο φάουλ, όταν πήγε με τις τάπες στο γόνατο του Έντερ.

Στο 51΄ η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Αντζιέλσκι αποκρούστηκε ελάχιστα από τον Στεργιάκη και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης και με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων πεσμένο ο Βαλένσια με εξ επαφής κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω του!

Ο Ατρόμητος συνέχισε να πιέζει αλλά έδινε χώρους και στο 71΄ ο Τσιντώτας απέτρεψε το 2-0 αποκρούοντας στο τετ α τετ με τον Λιάβα, ενώ στο 82΄ πέταξε σε κόρνερ το σουτ του Χουάνπι.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων της Αθήνας απείλησε για τελευταία φορά στο 86΄, με την κεφαλιά του Έντερ σε κόρνερ του Αθανασίου να φεύγει άουτ.