Skip to main content

«Διπλό» παραμονής για το Λαύριο

Οι «Μεταλλωρύχοι» επικράτησαν στο κλειστό του Άγιου Θωμά του Αμαρουσίου, έφτασαν στις έξι νίκες κι ελπίζουν βάσιμα ότι και του χρόνου θα παίζουν στην Basket League

Το Λαύριο πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη στην έδρα του Αμαρουσίου με 75-71 στο ακροτελεύτιο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής στη Basket League κι έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Ο Θόρντον με 17 πόντους ήταν ο κορυφαίος στη δεύτερη συνεχή νίκη της ομάδας της Λαυρεωτικής στο πρωτάθλημα, ενώ ο Χόρκλερ σημείωσε το τρίποντο που έκρινε το νικητή, 1΄24΄΄ πριν τη λήξη.

Οι «Μεταλλωρύχοι» έβγαλαν περισσότερη ενέργεια κι αποφασιστικότητα στο γήπεδο του Άγιου Θωμά, όπως δείχνουν τα 7 περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ (15-8) και το καλύτερο ποσοστό τους στα σουτ τριών πόντων (9/28 έναντι 2/16).

Το Λαύριο είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και με τη νίκη του έφτασε τις συνολικά 6 στην Basket League, που το φέρνουν κοντά στο στόχο της παραμονής.

Ωστόσο, δεν κάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα, καθώς είχε ηττηθεί στην έδρα του με 93-88 στον πρώτο γύρο, με το Μαρούσι να έχει πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.