Skip to main content

Δ. Μελισσανίδης: Γκαρσία, δεν θα σε πουλήσω ποτέ…

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης διατράνωσε γι΄ άλλη μια φορά την εκτίμησή του στο «διαμάντι» της ΑΕΚ μετά το νικηφόρο 4-2 επί του Αστέρα Τρίπολης

Η αγάπη του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ποδοσφαιρική κλάση του Λιβάι Γκαρσία είναι δηλωμένη, εκπεφρασμένη κι εκδηλώνεται σε κάθε ευκαιρία από τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Αυτό συνέβη και χθες, όταν μετά τη λήξη του αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης στην OPAP Arena ο κ. Μελισσανίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια της Ένωσης για να συγχαρεί τους παίκτες και το επιτελείο της νταμπλούχου Ελλάδας.

Εκεί, όταν είδε μπροστά του τον 26χρονο επιθετικό από το Τρίνινταντ & Τομπάγκο που λίγη ώρα πριν είχε σκοράρει απέναντι στο αρκαδικό συγκρότημα για έβδομο συνεχή αγώνα, σήκωσε τα χέρια και του είπε, «Γκαρσία, τι παικταράς είσαι εσύ, δεν θα σε πουλήσω ποτέ ρε…».

Το στιγμιότυπο έχει καταγραφεί στην παρακάμερα του αγώνα, στην ΑΕΚ TV. Ο Λιβάι Γκαρσία δεν φαίνεται στο πλάνο, στο τέλος του βίντεο, γιατί είναι μέσα από την πόρτα των αποδυτηρίων.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός άλλωστε, μόλις μερικοί μήνες από το καλοκαίρι του 2023, όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης απέρριψε πρόταση μεγαλύτερη από 20 εκατομμύρια ευρώ για να κρατήσει τον Γκαρσία στην ΑΕΚ, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του ως το 2028.