Skip to main content

Χαμένοι και οι δύο στο Πανθεσσαλικό

Βόλος και Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 και παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη αφού δεν απομακρύνθηκαν από τις τελευταίες θέσεις

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα ανάμεσα στον Βόλο και τον Παναιτωλικό, στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με το αποτέλεσμα να μην εξυπηρετεί καμία από τις δύο αφού δεν κατάφεραν να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ο αγώνας στο Πανθεσσαλικό ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς στο 8ο λεπτό η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε στο σκορ με το ωραίο πλασέ του Σενγκέλια, από προσπάθεια των Λιάβα και Μαυρία.

Η χαρά των «Καναρινιών» όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση. Στο 15΄ ο Μύγας έκανε ατομική ενέργεια που κατέληξε σε διαγώνιο σουτ εντός περιοχής, ο Στεργιάκης απέκρουσε και στο ριμπάουντ ο Γκαρσία έγραψε το 1-1 με το… γόνατο.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός έκλεισε τον Βόλο στην περιοχή του αλλά στο διάστημα της υπεροχής του δεν βρήκε τη μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Προϊόντος του χρόνου οι Θεσσαλοί ισορρόπησαν το παιχνίδι, που τελικά ολοκληρώθηκε όπως είχε διαμορφωθεί από το πρώτο τέταρτο.