Skip to main content

Τα συγχαρητήρια στην Ευαγγελία Πλατανιώτη

Λίγη ώρα μετά το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας στην καλλιτεχνική κολύμβηση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Αθλητισμού, ο γ.γ.Α. και η Ε.Ο.Ε. συνεχάρησαν την παγκόσμια πρωταθλήτρια

Την εκπληκτική επιτυχία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη, η οποία αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στη Ντόχα στο αγώνισμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ακολούθησε καταιγισμός συγχαρητήριων ανακοινώσεων.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο Χ συνεχάρη την Ελληνίδα πρωταθλήτρια για τη μεγάλη επιτυχία της, αναφέροντας:

«Θερμά συγχαρητήρια στην Ευαγγελία Πλατανιώτη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο στην καλλιτεχνική κολύμβηση, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα. Ευαγγελία μας έκανες όλους υπερήφανους!».

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, σημείωσε στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Πανηγυρίζουμε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Η καταπληκτική Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέκτησε την κορυφή του κόσμου και μας έκανε περήφανους! Ευαγγελία, σε ευχαριστούμε. Πάμε γερά για το “Παρίσι 2024”!».

Με τη σειρά του, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, επισήμανε:

«Για πολλά χρόνια πρωταγωνιστούσε, σήμερα κατέκτησε την κορυφή του κόσμου. Μπράβο Ευαγγελία, η σκληρή δουλειά και η επιμονή στο τέλος σε ανταμείβουν! Χρυσό ποδαρικό για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Ντόχα».

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), υπογράμμισε:

«Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην καλλιτεχνική κολύμβηση η συγκλονιστική Ευαγγελία Πλατανιώτη. Πήρε την πρώτη θέση στον τελικό του Τεχνικού Σόλο, στο Παγκόσμιο της Ντόχα. Πολλά συγχαρητήρια Eυαγγελία».