Skip to main content

Σε Περιστέρι και Αγρίνιο τα φώτα

Στα γήπεδα του Ατρόμητου και του Παναιτωλικού θα κριθούν οι δύο ομάδες που θα προκριθούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να κάνει... αγγαρεία

Ο Άρης έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αποκλείοντας χθες τη Νίκη Βόλου, ενώ σήμερα (31/1) θα προκύψουν οι υπόλοιποι τρεις σύλλογοι.

Και αν ο ΠΑΟΚ, που φιλοξενεί στην Τούμπα (21:00) τον Πανσερραϊκό, έχει ουσιαστικά προκριθεί μετά τη νίκη με 4-0 στην αντίπαλη έδρα, τα άλλα δύο παιχνίδια-ρεβάνς αναμένονται συναρπαστικά.

Κοινό χαρακτηριστικό και στους δύο πρώτους αγώνες ήταν οι νίκες των φιλοξενούμενων, που απόψε καλούνται να υπερασπιστούν το πλεονέκτημα που αποκόμισαν.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:00) του οποίου είχε επιβληθεί με 2-1 στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η ομάδα του Ίλιτς ηττήθηκε από τον Αστέρα στην Τρίπολη κι έχασε έδαφος στη διεκδίκηση της έκτης θέσης, όμως το Κύπελλο είναι… άλλη ιστορία.

Έδαφος και ψυχολογία έχασε και ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στην Τούμπα με 2-1, δεύτερη συνεχόμενη για την ομάδα του Τερίμ που καλείται να διαχειριστεί τόσο τις απουσίες της όσο και το ότι ακολουθεί νέο ντέρμπι, με τον Ολυμπιακό.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον ΟΦΗ (17:00), έχοντας επίσης επικρατήσει με 2-1 στο παιχνίδι του Ηρακλείου.

Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν για τρίτη φορά σε διάστημα 12 ημερών, με τους Κρητικούς να έχουν νικήσει 1-0 για το πρωτάθλημα.

Οι αντίπαλοι προέρχονται από ήττες απέναντι σε Λαμία και ΑΕΚ αντίστοιχα.