Skip to main content

Ότο: Ήθελα μια αλλαγή, να ξεκινήσω κάτι καινούργιο

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ μίλησε για τους στόχους με τη νέα ομάδα του και τη μετακίνηση από την Πρέμιερ Λιγκ στη Σούπερ Λίγκα

Ο Γιόνι Κάστρο Ότο είναι από σήμερα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος Ισπανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για ενάμιση έτος και μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ στο YouTube.

«Θεώρησα πως είναι ένα ωραίο μέρος για να έρθω. Γνωρίζω για τους φιλάθλους, για την ομάδα, για την πόλη. Θέλω να το απολαύσω, να ξεκινήσω ξανά. Θέλω να απολαύσω την στιγμή και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους», είπε ο πρώην παίκτης της Γουλβς.

Για τη μετακόμιση του στη Θεσσαλονίκη και το μήνυμα στους οπαδούς, ο Ότο τόνισε: «Ήταν μια στιγμή στη ζωή μου που ήθελα μια αλλαγή, να ξεκινήσω κάτι καινούργιο. Θέλω να ξεκινήσω τις προπονήσεις, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, τους φιλάθλους, την πόλη. Το μόνο που θέλω είναι να ξεκινήσω».

Όσο για τον τρόπο του παιχνιδιού του; «Είμαι φιλόδοξος. Είμαι παθιασμένος και “θυμωμένος” στο χορτάρι. Παράλληλα, προσπαθώ να τους βοηθάω όλους. Θέλω να νιώθω καλά, να μπω στο γήπεδο και να ζήσω ωραίες στιγμές. Είμαι σε καλή κατάσταση. Θα παλέψω για το καλό της ομάδας, εντός κι εκτός γηπέδου».