Skip to main content

Φαβορί για την Κηφισιά ο Μπράτσος

Ο σύλλογος ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Νίλσεν και επιταχύνει για τον αντικαταστάτη του

Εντελώς αθόρυβα, όπως αποδείχθηκε από τον «αιφνιδιασμό» της είδησης, η Κηφισιά χώρισε το δρόμο της με τον Ντέιβιντ Νίλσεν.

Το νέο έγινε γνωστό από δημοσιεύματα του Τύπου στη χώρα του Δανού προπονητή κι επιβεβαιώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/1) με την επίσημη ανακοίνωση του ελληνικού συλλόγου.

Η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται λοιπόν σε αναζήτηση αντικαταστάτη και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο πρώην τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν.

Στο διάστημα που βρέθηκε στον σύλλογο, ο Ντέιβιντ Νίλσεν δούλεψε σκληρά και με αποφασιστικότητα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά για την πορεία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός και το ήθος του Ντέιβιντ Νίλσεν δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο κι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα χαρακτηρίζουν το διάστημα που βρέθηκε στην Κηφισιά.

Ο πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».