Skip to main content

Πήρε το ντέρμπι της κορυφής και προελαύνει ο ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του βορρά» νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα κι έμεινε μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα της Super League

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο αποψινό ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα, καθώς επιβλήθηκε επί του Παναθηναϊκού με 2-1 και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα της Super League, όντας στο +3 από τους «πράσινους» και στο +2 από την ΑΕΚ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο, οι δύο ομάδες εξουδετέρωναν η μία την άλλη και ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 43′ με τον Ντεσπόντοφ στην κόντρα επίθεση να ολοκληρώνει ιδανικά την φάση με διαγώνιο σουτ. Αυτή η φάση άλλαξε την απόλυτη ισορροπία του 45λεπτου.

Ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος κατάφερε να αντιδράσει άμεσα και να ισοφαρίσει στο 51΄ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπακασέτας.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν τον άφησε να χαρεί για πολύ και στο 56΄ με τρομερή επίθεση και ασίστ του Τάισον, ο Ντεσπόντοφ νίκησε τον Ντραγκόφσκι για το 2-1.

Το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά, ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να το…καθαρίσει, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες και στο φινάλε ο Παναθηναϊκός πίεσε για την ισοφάριση.

Στο 86΄ ο Κοτάρσκι έκανε μεγάλη επέμβαση σε τετ α τετ με τον Μλαντένοβιτς, ενώ στο φινάλε του ματς ο Γεντβάι σούταρε άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.