Skip to main content

Νίκες για Παναθηναϊκό και Άρη

Οι «πράσινοι» έκαναν... προπόνηση στην Πάτρα πριν από τη διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα ενώ οι «κίτρινοι» διέκοψαν τη δυσμενή παράδοση με τον Κολοσσό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε πολύ εύκολα στην Πάτρα με 87-55 τον ουραγό Απόλλωνα για την 16η αγωνιστική και συνεχίζει χωρίς βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Καλαϊτζάκης με 18 πόντους, 14 είχε ο Μήτογλου με 5 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα σε μόλις 16 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Ναν είχε 13 πόντους και 5 ασίστ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο κατέβασε 12 ριμπάουντ, ο Ερνανγκόμεθ είχε 12 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Λεσόρ στα 18 λεπτά που αγωνίστηκε σημείωσε 10 πόντους.

Από τον Απόλλωνα (3-13 το ρεκόρ του) ξεχώρισε ο Μπράουν με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ 11 πόντους πρόσθεσε ο Μπιμπς.

Ο Άρης δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κολοσσό Ρόδου με 98-91 στο Αλεξάνδρειο αλλά έφτασε στην επιτυχία χάρη στην ψυχραιμία στα τελευταία δευτερόλεπτα από τη γραμμή των βολών του Μπάνκστον.

Ταυτόχρονα οι «κίτρινοι» διέκοψαν τη δυσμενή γι΄ αυτούς παράδοση από τη σεζόν 2016-17, καθώς η ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού» μετρούσε έξι συνεχείς νίκες.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν οι Μπλούμπεργκς (20 πόντοι, 5/6 τρίποντα), Μπάνκστον (19π.), ενώ πρώτος σκόρερ για τον Κολοσσό ήταν ο πολύπειρος Γκάουντλοκ, που σταμάτησε στους 21 πόντους.