Skip to main content

Σε τροχιά πλέι οφ ο Αστέρας

Οι Τριπολιτσιώτες νίκησαν με 3-1 τον Ατρόμητο στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και ανέκτησαν την έκτη στην οποία είχε βρεθεί από το Σάββατο η Λαμία

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 3-1 στην αρκαδική πρωτεύουσα τον Ατρόμητο ύστερα από ωραίο παιχνίδι, στο πλαίσιο της 20ής ημέρας, κι επέστρεψε στην έκτη θέση, όπου είχε βρεθεί από χθες προσωρινά η Λαμία.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έκανε άλλο ένα βήμα για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων απέχει τώρα 6 βαθμούς από τον Αστέρα συγκρότημα της Πελοποννήσου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19΄, με τη σέντρα του Καλτσά στο δεύτερο δοκάρι να βρίσκει τον Κρεσπί, που με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τη φάση να ελέγχεται από το VAR για οφσάιντ στην αρχή της.

Ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι στο 34΄ (ανατροπή του Έλντερ από τον Μουνάφο) αλλά ο Βέργος που το εκτέλεσε έστειλε την μπάλα άουτ στο 35΄.

Στο 53΄ ο Μπαρτόλο έκανε την προβολή και ο Τσιντώτας έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου προήλθε το 2-0.

Το κόρνερ εκτέλεσε από δεξιά ο Καλτσάς, ο Μιριτέλο γύρισε την μπάλα με το κεφάλι στο δεύτερο δοκάρι όπου ξεπετάχτηκε πάλι ο Κρεσπί για να διπλασιάσει με προβολή, κι αφού η φάση ελέγχθηκε ξανά από το VAR, για έξι λεπτά!

Οι παίκτες του Σάσα Ίλιτς μείωσαν στο 64΄, όταν ο Ντιρκς σέντραρε, ο Ντε Μποκ έπιασε την κεφαλιά, ο Γραμματικάκης απέκρουσε στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Καστάνιο και από εκεί στα δίχτυα.

Στο 77΄ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, με τους Ζουγλή και Κρεσπί να αλλάζουν την μπάλα και ο πρώτος να «στρώνει» στον Καλτσά, που με ασύλληπτο σουτ έγραψε το 3-1.

Η τελευταία ευκαιρία των «κυανόλευκων» να παραμείνουν στο παιχνίδι χάθηκε στο 81΄, όταν το δυνατό βολέ του Κούντε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.