Skip to main content

Με πρωταγωνιστή τον Αϊτόρ ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Αστέρα

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΚΩΣΤΑΣ/INTIME

Ο Ισπανός εξτρέμ με ένα γκολ και μια ασίστ οδήγησε το ''τριφύλλι'' στη νίκη επί των Αρκάδων

Χάρη σε ένα καλό δεύτερο μέρος και με τον Αϊτόρ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Στο πρώτο μέρος οι Αρκάδες μπλόκαραν το ”τριφύλλι” που με εξαίρεση μια μεγάλη ευκαιρία του Κώτσιρα, δεν κατάφεραν να φτιάξουν άλλες σημαντικές στιγμές. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο σπουδαίες φάσεις για να ανοίξουν το σκορ. Ο Σουρλής σε κενό τέρμα αστόχησε ενώ ο Καλτσάς νικήθηκε από τον Λοντίγκιν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά και στο 50′ άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα του Μαντσίνι από τα δεξιά, ο Αϊτόρ στο δεύτερο δοκάρι με ένα υπέροχο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Αυτό το γκολ έλυσε τα πόδια των παικτών του Τερίμ που στο 74’… καθάρισαν το ματς. Έπειτα από σέντρα του Αϊτόρ, ο Γεντβάι πήρε την κεφαλιά, νίκησε τον Γραμματικάκη και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.Τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους ”πράσινους” να πονοκεφαλιάζουν για τους τραυματισμούς των Βέρμπιτς και Σπόραρ που έγιναν αναγκαστική αλλαγή.