Skip to main content

Πάντα πρώτος ο ΠΑΟΚ, 5-1 στον Βόλο

Ο «Δικέφαλος» συνέτριψε τη θεσσαλική ομάδα και θα παραμείνει στην πρώτη θέση άσχετα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Ορμητικό ήταν το πέρασμα του ΠΑΟΚ από το Πανθεσσαλικό στάδιο, με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας να συντρίβει τον Βόλο με 5-1 και να διατηρεί τη θέση του μετά από 19 αγώνες στην κανονική περίοδο.

Το σκορ στη θεσσαλική πρωτεύουσα άνοιξε στο 22΄ με τον Ντεσπόντοφ, που μετά τη μακρινή μπαλιά του Κετζιόρα εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία Ράσιτς και Λούνα για να σκοράρει με αριστερό σουτ.

Στο 30΄ ο Μύγας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ύστερα από τέσσερα λεπτά, με on field review και χρήση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, με την απόφαση να προκαλεί τις εντονότατες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Στο 35΄ ο Τόμας είχε σουτ στο δοκάρι, για να γίνει το 0-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45΄+1) με το τρομερό αριστερό βολέ του Μουργκ, που έφτασε τα οκτώ γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 51΄ ο Ντεσπόντοφ έγραψε το 0-3, για να μειώσει ο Βόλος στο 58΄ με τον Ντέλετιτς. Στο 71΄ ο Τάισον διέψευσε κάθε ελπίδα των γηπεδούχων για κάτι καλύτερο με το πρώτο γκολ του στη Σούπερ Λίγκα, για να δώσει θριαμβευτική διάσταση στη νίκη του ΠΑΟΚ το τέρμα του Τζίμα στο 89΄.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ γνώρισε βαριά ήττα, την έκτη στα τελευταία έξι παιχνίδια του και το βαθμολογικό περιθώριο άρχισε να πιέζει.