Skip to main content

Στην τρίτη θέση το Περιστέρι

Η ομάδα του Σπανούλη νίκησε στην Πάτρα τον Προμηθέα και τον έφτασε στην κατάταξη έχοντας το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία

Το Περιστέρι νίκησε στην Πάτρα τον Προμηθέα με 81-75 στην παράταση (70-70 η κανονική διάρκεια) για τη 15η αγωνιστική στην Basket League, ανέβηκε στην τρίτη θέση, βελτίωσε το ρεκόρ του σε 9-6 και ισοβαθμεί με τους Πελοποννήσιους, έναντι των οποίων πλεονεκτεί.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κυριάρχησε στις μάχες του αέρα, ειδικά στις τρεις πρώτες περιόδους και στο 30΄ ήταν μπροστά με βραχεία κεφαλή (48-46).

Με το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου ξεκίνησε η αντεπίθεση των γηπεδούχων, που με τρία συνεχή τρίποντα προσπέρασαν με 57-54 στο 33΄.

Ένα τρίποντο του Ουίλιαμς, με το οποίο η ομάδα των δυτικών προαστίων ισοφάρισε, αποτέλεσε την απαρχή επιμέρους σκορ 10-1 για το Περιστέρι, που προηγήθηκε με 64-58 στο 36΄.

Ο Ρέινολντς το πήρε… προσωπικά για τον Προμηθέα και το ξέσπασμά του έφερε το 70-68 για την ομάδα του στα 42΄΄ πριν τη λήξη, για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση ο Λοβ.

Στο έξτρα πεντάλεπτο το Περιστέρι είχε καθαρό μυαλό, έπαιξε καλή άμυνα, βρήκε λύσεις στην επίθεση και έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη έχοντας πρώτο σκόρερ τον Ουίλιαμς με 17 πόντους, ενώ 13 πρόσθεσε ο Ράγκλαντ. Κορυφαίος του Προμηθέα ήταν ο Χέιλ με 23 πόντους.