Skip to main content

Νίκη ύστερα από 3,5 μήνες για τον ΟΦΗ

«Θύμα» της ομάδας του Πέπε Μελ ήταν ο Παναιτωλικός που έχασε για τρίτο συνεχή αγώνα και παρέμεινε στα χαμηλά της βαθμολογίας

Ο ΟΦΗ αγνοούσε τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα από τις 2 Οκτωβρίου 2023, όταν είχε επικρατήσει 2-0 της πρωταθλήτριας ΑΕΚ.

Για να πανηγυρίσουν ξανά τρίποντο οι Ηρακλειώτες έπρεπε να περάσουν σχεδόν 3,5 μήνες και να αλλάξει ο χρόνος, με «θύμα» τον Παναιτωλικό του οποίου επιβλήθηκαν 1-0 στο «Θ. Βαρδινογιάννης», για την 19η αγωνιστική.

Ο αγώνας κρίθηκε από το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Λουίζ Φελίπε στο 28ο λεπτό και το οποίο καταλογίστηκε σε ανατροπή του Θοράρινσον από τον Μπρούνο Ντουάρτε, με την μπάλα να βρίσκει και στο χέρι του Αργεντινού.

Μετά το 1-0 το παιχνίδι «έσβησε». Οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες, με την ομάδα του Πέπε Μελ να προσπαθεί να διατηρήσει τα κεκτημένα και τους Αγρινιώτες (έχασαν για τρίτη συνεχή φορά), να αδυνατούν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Η καλύτερη στιγμή τους ήταν στο 82ο λεπτό, όταν ο επικίνδυνος Χουάνπι βρήκε τον χώρο για να σουτάρει κι έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ο Παναιτωλικός παρέμεινε προτελευταίος με 14 βαθμούς, μόλις στο +2 από Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο ΟΦΗ έφτασε στους 20 βαθμούς κι ευελπιστεί για να καλύτερη συνέχεια.