Skip to main content

Νίκησε (και) την Κηφισιά και βλέπει εξάδα η Λαμία

Η ομάδα του Βόκολου κατέβαλε την αντίσταση της Κηφισιάς με 3-1 και δικαιούται πια να στοχεύει ακόμη ψηλότερα

Η Λαμία έδωσε συνέχεια στην καλή φετινή πορεία της στο πρωτάθλημα, νίκησε την Κηφισιά με 4-1 στην εναρκτήρια συνάντηση της 19ης αγωνιστικής, έφτασε στους 24 βαθμούς και χτυπάει την πόρτα της πρώτης εξάδας.

Από την πλευρά της, η ομάδα των βορείων προαστίων δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα στο σκορ και παρέμεινε ουραγός στην κατάταξη, μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα που αντιμετωπίζει απόψε στην έδρα του τον Πανσερραϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τη Λαμία στο 12ο λεπτό, όταν από εκτέλεση κόρνερ και μια κεφαλιά του Τεσέιρα στο δεύτερο δοκάρι ο Λαντρ άνοιξε το σκορ με προβολή.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 23΄, όταν η άμυνα της Κηφισιάς έδιωξε την μπάλα εκτός περιοχής ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Σιμόν σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Πέιο και άλλαξε πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 38΄ ο Μαρτίνεθ νίκησε τον Αναγνωστόπουλος από πάσα του Ακούνια, ο βοηθός σήκωσε σημαία αλλά η εξέταση στο VAR οδήγησε στην κατακύρωση του γκολ και το 2-1 ήταν γεγονός.

Στο 56΄ η Λαμία πέτυχε και τρίτο γκολ, με τον Καρλίτος να εκμεταλλεύεται την ασυνεννοησία των παικτών της Κηφισιάς και να γράφει το 3-1 κλειδώνοντας ταυτόχρονα τη νίκη για τους Στερεοελλαδίτες, που έφτασαν σε ευρύ σκορ και με ένα τέταρτο γκολ με προβολή του Μάλτσι, στο 87΄.