Skip to main content

Τα ντέρμπι του «βυθού»

Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής ανοίγει απόψε με παιχνίδια μεγάλης βαθμολογικής σημασίας για τις ομάδες που κινδυνεύουν

Στον απόηχο των συγκινήσεων που πρόσφεραν μεσοβδόμαδα οι δεύτεροι αγώνες των «16» για το Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται σήμερα και αύριο το πρωτάθλημα, με τις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής.

Η αυλαία θα ανοίξει σήμερα (20/1) με τρία παιχνίδια, όλα με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς αφορούν ομάδες που παλεύουν να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το πρώτο εναρκτήριο σφύριγμα θα ακουστεί στις 17:30 στο «Αθανάσιος Διάκος», όπου η Λαμία υποδέχεται την Κηφισιά.

Οι αντίπαλοι προέρχονται από ήττες και έχουν, θεωρητικά, διαφορετικούς στόχους, αφού οι γηπεδούχοι τα πάνε αρκετά καλά ως τώρα, σε αντίθεση με τους «νεοφώτιστους» που παραμένουν ουραγοί.

Στις 19:00 θα ξεκινήσει στους «Ζωσιμάδες» ο αγώνας του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανσερραϊκό, επίσης μεγάλης σημασίας κυρίως για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν θυμίζει φέτος σε τίποτα το κραταιό συγκρότημα των τελευταίων ετών και μοιράζεται με την Κηφισιά την τελευταία θέση, ενώ τα «Λιοντάρια» απέχουν από τους Ηπειρώτες 6 βαθμούς και δεν θα ήθελαν να τους δουν να μειώνονται.

ΟΦΗ και Παναιτωλικός, τέλος, πήραν δύσκολες προκρίσεις μεσοβδόμαδα, ενώ θα τεθούν αντιμέτωποι και στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Πριν απ΄ αυτό το παιχνίδι όμως θα αναμετρηθούν απόψε (20:00) στο «Θ. Βαρδινογιάννης», με τους Ηρακλειώτες να μετρούν 11 αγώνες χωρίς νίκη και τους Αγρινιώτες να βρίσκονται μόλις στο +2 από Κηφισιά και Γιάννενα.