Skip to main content

Η διπλή ζωή του Κάιλ Γουόκερ

Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι είχε δυο οικογένειες αλλά η μία ήταν κρυφή...

Ο Κάιλ Γουόκερ βίωσε μια εξαιρετική σεζόν σε αθλητικό επίπεδο κατακτώντας πολλούς τίτλους με τη Μάντσεστερ Σίτι, με υποψηφιότητες για τις καλύτερες ομάδες της χρονιάς, αλλά τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πολύ θλιβερής υπόθεσης, βλέποντας τον έγγαμο βίο του να γίνεται βορά στον βρετανικό Τύπο.

Μετά τα σκάνδαλα απιστίας, πορνείας και άσεμνων επιθέσεων, ο 33χρονος αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι χώρισε με τη σύζυγό του Άνι Κίλνερ, αλλά τις τελευταίες ώρες έρχεται στο φως μια νέα υπόθεση στην οποία εμπλέκεται.

Σύμφωνα με την ομολογία της Λορίν Γκούντμαν ο Άγγλος διεθνής έκανε διπλή ζωή μαζί της κατά τη διάρκεια της συζυγικής σχέσης του, ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι πατέρας του παιδιού της.

Μιλώντας στη Sun, ζήτησε από τον Γουόκερ να αναλάβει την ευθύνη για τη σχέση τους. «Είπα στον Κάιλ Γουόκερ “πρέπει να της το πεις, πρέπει να πεις στην Άνι ότι είσαι ο πατέρας της κόρης μας. Πρέπει να ξεκινήσουμε ελεύθερα το 2024”. Αν όλοι γνωρίζουν τι να περιμένουν, θα μπορούν να πάρουν τις δικές τους αποφάσεις στη ζωή τους», δήλωσε.

«Ο Γουόκερ έκρυβε την αλήθεια γιατί είχε δύο οικογένειες και φοβόταν τι θα γινόταν αν το μάθαινε η Άνι. Δεν ήθελε να χωρίσουν ή να υποφέρουν, αλλά αυτή η κατάσταση έπρεπε να αποκαλυφθεί για το καλό όλων».

Υποδειγματική εντός του γηπέδου, η εξωαθλητική ζωή του Άγγλου διεθνή κάθε άλλο παρά παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί…