Skip to main content

Πέμπτη στην Ευρώπη η Εθνική Ανδρών

Στον αγώνα κατάταξης η ελληνική ομάδα νίκησε το Μαυροβούνιο με πολύ καλή εμφάνιση και άφησε υποσχέσεις ενόψει Παγκοσμίου και Ολυμπιακών Αγώνων

Νικηφόρα ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ η Εθνική Ανδρών, που επικράτησε με 10-5 του Μαυροβουνίου και θα επιστρέψει με την πέμπτη θέση.

Η πολύ καλή και πειστική εμφάνιση άργησε αλλά ήρθε για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου, δίνοντας ώθηση ενόψει των μεγάλων υποχρεώσεων που έπονται, το Παγκόσμιο πρωτάθλημα (Ντόχα) το Φεβρουάριο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Το Μαυροβούνιο μπόρεσε να κοντρολάρει το παιχνίδι στο δεύτερο οκτάλεπτο και να μειώσει σε 8-5 στο ημίχρονο με  επιμέρους σκορ 3-2, ενώ στο τρίτο οκτάλεπτο έφτασε στο 9-7 και μείωσε στο γκολ στην αρχή της τέταρτης περιόδου (9-8).

Τότε όμως η Εθνική ανέβασε και πάλι ταχύτητα και δεν απειλήθηκε ξανά. Για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα 4 γκολ πέτυχε ο Γενηδουνιάς 3 ο Γκίλλας, από 2 οι Καλογερόπουλος, Αργυρόπουλος, Νικολαΐδης και από ένα τέρμα σημείωσαν Σκουμπάκης και Κάκαρης.