Skip to main content

«Διπλό» στην Κηφισιά ο Ολυμπιακός

Φωτ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 3-2 την ομάδα των βορείων προαστίων, έχοντας ως ποδοσφαιρικό ήρωα τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες απόψε στη Καισαριανή, καθώς επιβλήθηκε επί της Κηφισιάς με 3-2 σε ένα παιχνίδι γεμάτο έντονο συγκινήσεις.

H oμάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ έκανε μία ιδανική εκκίνηση στο πρώτο ημίχρονο. Στο 11′ με καταπληκτικό σουτ του Μασούρα έξω από την περιοχή οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ ενώ στο 38′ ο Ναβάρο από την άσπρη βούλα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 45’+2′. Ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα μετά την αποβολή του Ρέτσου και στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μιλίσεβιτς σε 2-1.

Στο 64′ ο Οζέγκοβιτς από τα έντεκα βήματα έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Ολυμπιακό να βγάζει αντίδραση, να πιέζει και στο 85΄ να βρίσκει το γκολ της νίκης. Ο Μάρτινς έκανε την σέντρα από δεξιά και με κεφαλιά ο Ελ Αραμπί διαμόρφωσε το τελικό 3-2, χαρίζοντας την νίκη στον Ολυμπιακό.