Skip to main content

Επιβλητικός Άρης στο Αγρίνιο

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε την καλύτερη εφετινή εμφάνισή της συντρίβοντας τον Παναιτωλικό με 4-0

Ο Άρης έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Παναιτωλικό, τον οποίο συνέτριψε μέσα στην έδρα του με 4-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η δεύτερη συνεχής νίκη της μακεδονικής ομάδας την εδραίωσε στην πέμπτη θέση, σε αντίθεση με το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη που παρέμεινε στα χαμηλά (11η θέση).

Το σκορ στο Αγρίνιο άνοιξε στο 19΄ ο Τζούρασεκ, με το σουτ του Κροάτη μέσου από το ύψος της μεγάλης περιοχής να βρίσκει πρώτα στο δεξί δοκάρι του Καπίνο και να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πιέσει περισσότερο στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αλλά οι ευκαιρίες ανήκαν στους φιλοξενούμενους (65΄ Σουλεϊμάνοφ, 73΄ Σαβέριο), που είχαν και δοκάρι με τον Ρόουζ.

Τελικά στο 78΄ και μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Άρη ο Σουλεϊμάνοφ σημάδεψε σωστά γράφοντας το 0-2, με τον Άκη Μάντζιο να βρίσκει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και τον Μάνου Γκαρθία, στην επανεμφάνιση του Ισπανού μέσου ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο.

Στο 89΄ ο Σενγκέλια απέτυχε να σκοράρει από κοντά σουτάροντας στο δοκάρι, για να γράψει το 0-3 στο επόμενο λεπτό ο Σαβάριο και να διαμορφώσει το τελικό 0-4 ο Ζαμόρα από πάσα του Σουλεϊμάνοφ στο 90΄+6.