Skip to main content

Νίκη τετράδας ο Παναθηναϊκός

Με Λεσόρ και Ναν να κυριαρχούν οι «πράσινοι» επικράτησαν εύκολα της Μονακό στο ΟΑΚΑ και πήγαν στο 13-8

Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε τη Μονακό με 88-63 στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και παρέμεινε δυνατά στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα, καθώς με την τρίτη συνεχή νίκη βελτίωσε το ρεκόρ του σε 13-8.

Κορυφαίος των «πράσινων» ήταν ο Λεσόρ, που με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα έκανε ρεκόρ καριέρας στην αξιολόγηση με 42 βαθμούς, ενώ στους 21 πόντους σταμάτησε ο Ναν.

Οι γηπεδούχοι ευστοχούσαν από παντού την πρώτη περίοδο, την οποία έκλεισαν με 7/9 τρίποντα. Η διαφορά έφτασε και στους 18 πόντους (32-14) στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου ξανά με τον αρχηγό του «τριφυλλιού», για να μειώσουν στο 43-30 οι Μονεγάσκοι στο ημίχρονο.

Η διαφορά συντηρήθηκε και στη συνέχεια, καθώς Λεσόρ κοντά στο καλάθι και Ναν λίγο… μακρύτερα τελείωναν τις επιθέσεις και συντηρούσαν διαφορά ασφαλείας.

Με τη συμπλήρωση 30 λεπτών το ταμπλό στο ΟΑΚΑ έγραφε 64-44, με τους φιλοξενούμενους να σκέφτονται το ταξίδι της επιστροφής στο πριγκιπάτο έχοντας χάσει δυο φορές φέτος από τον Παναθηναϊκό.