Skip to main content

Στους προημιτελικούς του Κυπέλλου ο Πανσερραϊκός

Η μακεδονική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης και προκρίθηκε χάρη στη νίκη της στην Αρκαδία

Η νίκη με 2-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης» έδινε τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στον Πανσερραϊκό, όπως κι έγινε.

Τα «Λιοντάρια» προκρίθηκαν στους «8» της διοργάνωσης μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Αστέρα Τρίπολης στο δεύτερο παιχνίδι και τώρα θα παίξουν με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Βόλος-ΠΑΟΚ.

Οι Αρκάδες έπαιξαν ελεύθερα, πίεσαν και προηγήθηκαν 1-0 στο ημίχρονο με το γκολ του Μάντζη με κεφαλιά στο 16ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε στο 56΄, όταν ο Πεταυράκης σέντραρε, ο Άλεξιτς πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Γραμματικάκη για το 1-1.

Στο 59΄ διαγώνιο σουτ του Ζουγλή έφυγε μόλις άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα οι Πελοποννήσιοι έχασαν τεράστια, διπλή ευκαιρία για να ανακτήσουν το προβάδισμα.

Στο σημείο εκείνο ο Μάντζης σούταρε από τη μικρή περιοχή για να αποκρούσει ο Κατσίκας και στη συνέχεια ο ίδιος, με κεφαλιά από τα 2 μέτρα, έστειλε την μπάλα άουτ.

Οι ελπίδες του Αστέρα για την ανατροπή εξανεμίστηκαν στο 66΄, όταν ο Ντιαρά αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.