Skip to main content

Μοιρασιά στο Ηράκλειο για ΟΦΗ και Λαμία

Η ομάδα της Κρήτης έχει συμπληρώσει πάνω από τρεις μήνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η ακροτελεύτια αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, καθώς ΟΦΗ και Λαμία έμειναν στο 1-1 στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Η ομάδα της Κρήτης έμεινε χωρίς «τρίποντο» για δέκατο συνεχή αγώνα και συγκεκριμένα από τον αγώνα με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, στις 2 Οκτωβρίου!

Από την πλευρά της, η Λαμία έδωσε συνέχεια στη νίκη επί του Ολυμπιακού την περασμένη Τετάρτηκαι παρέμεινε στο -2 από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν απολύτως τον ΟΦΗ παίρνοντας κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Ακούνια να «εκτελεί» τον Μπάουμαν για το 0-1.

Στο 26΄ ο Γκαγέγος έβγαλε σε θέση βολής τον Λουίς Φελίπε αλλά ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Κοσέλεφ, με την μπάλα να βρίσκεται και στο αριστερό δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ.

Η ομάδα του Πέπε Μελ κέρδισε πέναλτι στο 37΄, που έκανε ο Παπαδόπουλος στον Νέιρα κι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος, νικώντας τον Κοσέλεφ (38΄) και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, καθώς παρότι υπήρξαν ευκαιρίες στη συνέχεια, κυρίως από τον ΟΦΗ, η μπάλα δεν ξαναπήγε στα δίχτυα.