Skip to main content

«Μπλόκο» της Λαμίας στον Ολυμπιακό

Λαμία – Ολυμπιακός 1-0. Φωτ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Η ομάδα της Φθιώτιδας χάρη σε γκολ του Σλίβκα επιβλήθηκε επί των «ερυθρολεύκων» με 1-0

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας γκέλα για τον Ολυμπιακό. Μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι, η ομάδα του Καρβαλιάλ ηττήθηκε απόψε από τη Λαμία με 1-0 και χάνει έδαφος στο κυνήγι της κορυφής.

Το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου παρουσίασε εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και έφτασε στο μεγάλο αποτέλεσμα χάρη σε γκολ του Σλίβκα στο ξεκίνημα του ματς.

Η Λαμία μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε μόλις στο 4′ να… σοκάρει τον Ολυμπιακό. Μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον Σλίβκα και εκείνος με σουτ πάνω στη κίνηση έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο 8′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μασούρα ενώ στο 12′ ο Πασχαλάκης έκανε σπουδαία διπλή επέμβαση στα σουτ των Μαρτίνεθ και Ακούνια. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά όχι και ευκαιρίες για να ισοφαρίσει την Λαμία, η οποία είδε τον Πασχαλάκη στο 37′ να διώχνει εντυπωσιακά το πλασέ του Ακούνια.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, καθώς ο Φορτούνης από την άσπρη βούλα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 51′ ενώ στο 54′ ο Κοσέλεφ αρνήθηκε το γκολ στον Ποντένσε. O Nτόι αστόχησε από πλεονεκτική θέση στιγμές αργότερα και από το 60′ και έπειτα… έσβησε η επιθετικότητα της ομάδας του Καρβαλιάλ.

Μάλιστα η Λαμία ήταν εκείνη που στις κόντρα επιθέσεις είχε καλές στιγμές με Τσιλούλη, Μάλτσι και Τόσιτς για το δεύτερο γκολ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας κράτησε μέχρι τέλους το 1-0 και έφτασε σε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος προβλημάτισε με την εικόνα του.