Skip to main content

Με επική ανατροπή ο Αστέρας νίκησε 3-2 τον Άρη

(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι Αρκάδες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιριτέλο και να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Σε ένα υπέροχο παιχνίδι στη Τρίπολη, ο Αστέρας με μία σπουδαία ανατροπή νίκησε τον Άρη 3-2, έκανε ποδαρικό με το δεξί στο 2024 και πλησίασε στο -1 από τους ”κίτρινους” και την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν εκείνη που έκανε ιδανική εκκίνηση στο ματς. Μόλις στο 8′ ο Μορόν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα ο Σουλεϊμάνοφ μετά από σέντρα του Σαμόρα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Παρά την ψυχρολουσία, ο Αστέρας δεν παράτησε το ματς και αντέδρασε και στο φινάλε του ημιχρόνου μείωσε με πέναλτι του Μιριτέλο. Ο Αργεντινός φορ στο 50′ ”χτύπησε” για δεύτερη φορά και έφερε το παιχνίδι στα ίσια με κεφαλιά, μετά από ασίστ του Ρεγκίς.

Οι γηπεδούχοι είχαν το μομέντουμ και στο 61′ ο Μουνάφο πραγματοποίησε την ολική ανατροπή. Ο Ζουγκλής έκλεψε την μπάλα και από κοντινή απόσταση ο έμπειρος χαφ έγραψε το 3-2.

Με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, ο Αστέρας κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ του αποτέλεσμα και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη.