Skip to main content

Ναβάρο: Να κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ο νέος επιθετικός του Ολυμπιακού έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο κανάλι του συλλόγου

Η πρώτη μεταγραφική προσθήκη του Ολυμπιακού κατά τη χειμερινή περίοδο είναι ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός Φραν Ναβάρο, που αποκτήθηκε δανεικός με οψιόν αγοράς από την Πόρτο.

Ο Ίβηρας φορ ήρθε στην Ελλάδα χθες, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, αποτέλεσε το πρώτο «δώρο» της διοίκησης στο νέο προπονητή του συλλόγου, Κάρλος Καρβαλιάλ.

Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της μετακίνησής του στους «ερυθρόλευκους» ο Ναβάρο μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έδωσε απαντήσεις για το πως προέκυψε το ταξίδι του, το αγωνιστικό προφίλ του και το στόχο του στο νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ο Ναβάρο μίλησε για: 

Τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Όταν άκουσα πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για εμένα χάρηκα πολύ γιατί πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ομάδα. Το να έρθω εδώ ήταν μια πολύ καλή απόφαση».

Τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του: «Πιστεύω πως είμαι ένας ποδοσφαιριστής που δουλεύει πολύ, μου αρέσει να βελτιώνομαι στην περιοχή, όπου τελειώνουν οι φάσεις, Μου αρέσει να ξεμαρκάρομαι ώστε να κερδίζω χώρο και να βοηθώ την ομάδα να ανοίξει το παιχνίδι. Είμαι πάντα προσεκτικός στο τι συμβαίνει μέσα στην περιοχή, διότι για έναν επιθετικό είναι πολύ σημαντικό να σκοράρει».

Τη μετακίνησή του στην πειραϊκή ομάδα: «Ο προπονητής ενδιαφερόταν για εμένα και αυτό με βοήθησε πολύ να έρθω. Μίλησα επίσης με τον Πέδρο Άλβες πριν από μερικές μέρες και μου μίλησε για το πρότζεκτ της ομάδας. Μου είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα που πάντα έχει στόχο τη νίκη κι έτσι έκανα το βήμα».

Τα πράγματα που μπορεί να δώσει στον Ολυμπιακό: «Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με έναν επιθετικό, αλλά θα δίνω όλο μου τον εαυτό σε κάθε αγώνα. Θα προσπαθώ πάντα και πιστεύω πως είναι μια καλή χρονιά για όλους. Στον Ολυμπιακό έχουν αγωνιστεί μεγάλοι και διάσημοι παίκτες που έγραψαν ιστορία στον σύλλογο».

Την πορεία του στη Ζιλ Βιθέντε: «Στη Ζιλ Βιθέντε τα πήγα πολύ καλά. Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου να σκοράρω, γιατί ένας επιθετικός μόνος του δεν μπορεί. Ελπίζω λοιπόν κι εδώ να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται για να μπορέσω να κάνω αυτό που μου αρέσει, να βάζω γκολ».

Το μήνυμά του στο κοινό της νέας ομάδας του: «Στον κόσμο θέλω να πω πως φέτος θα προσπαθήσουμε για όλα. Να κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται για να είναι ευτυχισμένη η νέα χρονιά για όλους».