Skip to main content

Ο Λόκιερ ευχαρίστησε όσους του έσωσαν τη ζωή

Ο αρχηγός της Λούτον αναρρώνει στο σπίτι του μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στον αγώνα με την Μπόρνμουθ

Ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, δήλωσε σήμερα (31/12) ότι «τα πάει πολύ καλά», μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στη διάρκεια του αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ στο Μπόρνμουθ, νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Ο Ουαλός διεθνής εισήχθη στο νοσοκομείο στις 16 Δεκεμβρίου, αφού κατέρρευσε στο γήπεδο στο 65ο λεπτό του αγώνα, ο οποίος στη συνέχεια διακόπηκε.

Ο Λόκιερ πήρε εξιτήριο στις 21 Δεκεμβρίου, αφού του τοποθετήθηκε συσκευή ICD (Εμφυτεύσιμος Απινιδωτής) για την πρόληψη νέας καρδιακής ανακοπής.

«Θα ήθελα απλώς να πω ότι τα πάω πολύ καλά και νιώθω πολύ ο εαυτός μου», έγραψε ο αμυντικός στο Instagram.

«Ο λόγος που τα πάω τόσο καλά οφείλεται στις ηρωικές ενέργειες των παικτών, του προσωπικού, των γιατρών και του παραϊατρικού προσωπικού. Νιώθω ευγνώμων που μου συνέβη αυτό περιτριγυρισμένος από αυτούς τους ήρωες. Μου έσωσαν τη ζωή. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκαναν για μένα».

Η ανάρτηση του Λόκιερ περιλάμβανε μια φωτογραφία με τα ονόματα των γιατρών και των υπαλλήλων που τον βοήθησαν στη θεραπεία.

«Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο σημαντικό είναι για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να γνωρίζουν την ΚΑΡΠΑ. Σώζει κυριολεκτικά ζωές, όπως η δική μου», πρόσθεσε ο Λόκιερ.

Η Λούτον επέστρεψε στη δράση στις 23 Δεκεμβρίου με μια εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της Νιούκαστλ, καθώς οι οπαδοί απέτισαν φόρο τιμής στον Λόκιερ στο γήπεδο.

«Το να βλέπω τα πανό και να ακούω το όνομά μου να τραγουδιέται σήμαινε πραγματικά πολλά για μένα και την οικογένειά μου», είπε ο ποδοσφαιριστής.

«Αν και είμαι λυπημένος που δεν συμμετέχω, νιώθω περήφανος βλέποντας τα παιδιά να συνεχίζουν τη μάχη χωρίς εμένα. Το μαχητικό πνεύμα που είδα στα τελευταία τρία παιχνίδια μου έδωσε την απαραίτητη ώθηση».

Ο 29χρονος θα συνεχίσει την αποκατάστασή του στο σπίτι του, ανακοίνωσε η Λούτον σε δήλωσή της στις 21 Δεκεμβρίου.

«Είμαστε τόσο περήφανοι που έχουμε τον “Λοκ” ως αρχηγό μας και η ηγεσία του θα συνεχίσει από το περιθώριο, όπου το θάρρος του θα εμπνεύσει τους συμπαίκτες, τους συναδέλφους και τους θαυμαστές του», πρόσθεσε ο σύλλογος.

naftemporiki.gr