Skip to main content

Η Τσέλσι άντεξε στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ»

REUTERS/Ian Walton

Η ομάδα του Ποτσετίνο προηγήθηκε 3-0 εκτός έδρας της Λούτον αλλά δέχθηκε δύο γκολ σε επτά λεπτά και ρίσκαρε με την απώλεια

Η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-2 της Λούτον στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ», στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Οι «Μπλε» είχαν χάσει τα τέσσερα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια τους στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά σήμερα φαινόταν βέβαιο ότι θα διεκδικούσαν τους τρεις βαθμούς όταν προηγήθηκαν με 3-0 με λιγότερο από 10 λεπτά κανονικού χρόνου να απομένουν έως τα 90.

Ο Κόουλ Πάλμερ έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 12ο λεπτό, ενώ στο 37΄ ο αριστερός μπακ της Τσέλσι, Λέβι Κόλγουιλ, τροφοδότησε τον Πάλμερ και η πάσα του βρήκε τον Νόνι Μαντουέκε, που διπλασίασε νικώντας τον Τόμας Καμίνσκι.

Ο Μαντουέκε ανταπέδωσε τη «χάρη» στο τρίτο γκολ, όταν βρήκε τον Πάλμερ που κράτησε την ψυχραιμία του κι έγραψε το 3-0 στο 70ό λεπτό.

Ο πρώην μέσος της Τσέλσι, Ρος Μπάρκλεϊ, πέτυχε με κεφαλιά από κόρνερ του Άλφι Ντόουτι ένα γκολ που έμοιαζε με εκείνο της τιμής, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Ελάια Αντεμπάγιο μείωσε στο ένα γκολ.

Η νίκη άφησε την Τσέλσι στη 10η θέση, ενώ η Λούτον παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και στη 18η θέση.