Skip to main content

Η… εκδίκηση του «πρώην»

Action Images via Reuters/Lee Smith

Με χατ-τρικ του Κρις Γουντ η Νότιγχαμ πέρασε επιβλητικά από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» στην πρώτη νίκη της επί ημερών Νούνο Σάντο

Ο Κρις Γουντ σημείωσε χατ-τρικ απέναντι στην πρώην ομάδα του, Νιούκαστλ, στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και οδήγησε τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε μια μεγάλη όσο και αναπάντεχη νίκη εκτός έδρας νίκη με 3-1, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η πρώτη νίκη της Φόρεστ υπό τον νέο προπονητή Νούνο Εσπίριτο Σάντο την ανέβασε στη 16η θέση του πίνακα με 17 βαθμούς, πέντε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η τέταρτη ήττα της Νιούκαστλ στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος την άφησε έβδομη, με 29 βαθμούς.

Η Νιούκαστλ προηγήθηκε στο 23ο λεπτό, όταν ο Αλεξάντερ Ισάκ κέρδισε πέναλτι καθώς προσπάθησε να απομακρυνθεί από τον μπακ της Φόρεστ, Όλα Άϊνα, με τον Σουηδό να εκτελεί εύστοχα και να νικά τον Ματ Τέρνερ ανοίγοντας το σκορ.

Ο Γουντ, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός στη Φόρεστ από τη Νιούκαστλ τον Ιανουάριο πριν γίνει μόνιμος ένοικος του «Σίτι Γκράουντ», ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων πριν το ημίχρονο.

Ο σέντερ φορ της Νότιγχαμ χτύπησε για δεύτερη φορά στο 53ο λεπτό κι έβαλε βάσεις νίκη γράφοντας το 1-3 στο 60΄, σκορ που έμεινε ως το τέλος της εναρκτήριας αναμέτρησης της 19ης ημέρας.