Skip to main content

Έτοιμος για επιστροφή στην Premier League ο Σάουθγκεϊτ

Ο Άγγλος τεχνικός θα οδηγήσει την Αγγλία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γερμανίας και ύστερα είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει σε κάποιο σύλλογο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στον πάγκο των «Τριών Λιονταριών» από το 2016, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μπορεί να υπερηφανεύεται που έδωσε άλλον ποδοσφαιρικό «αέρα» σε ένα έθνος που το είχε πολύ ανάγκη.

Όμως, παρότι η Αγγλία έφτασε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και στον τελικό του Euro 2021, δεν έχει κερδίσει ποτέ τον τελικό: αρκετά για να τονιστεί η ηττοπάθεια μιας χώρας που δεν έχει σηκώσει τρόπαιο από το 1966.

Επικεφαλής αυτής της πολύκροτης επιτυχίας, ο Σάουθγκεϊτ θα πρέπει πιθανότατα να παίξει την τελευταία του μεγάλη διοργάνωση στη Γερμανία, στο επόμενο Euro.

Ο ίδιος, λέει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει σε υπηρεσία στο αγγλικό πρωτάθλημα. «Θυμάμαι ότι μίλησα στον Ζοσέ (Μουρίνιο) όταν ήταν στη Γιουνάιτεντ και μου είπε: “Ξέρεις, όταν έχεις παίξει τον ρόλο που έχεις τώρα, μπορείς να κάνεις τα πάντα”», είπε ο Σάουθγκεϊτ.

«Τότε, σκέφτηκα ότι αυτό ήταν πιθανότατα αλήθεια, αλλά επτά χρόνια αργότερα, είναι απολύτως», πρόσθεσε ο Άγγλος τεχνικός, ο οποίος πιστεύει ότι ο ρόλος του στην Εθνική ομάδα θα διευκολύνει την επανένταξή του στην Premier League.

naftemporiki.gr

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.