Skip to main content

Ισοπαλία στους «Ζωσιμάδες» για ΠΑΣ και Παναιτωλικό

Το αποτέλεσμα άφησε ανικανοποίητες και τις δύο ομάδες, που παρέμειναν στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας

Χωρίς νικητή και σκορ (0-0) έληξε ο αγώνας των «Ζωσιμάδων» ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 15ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο των γηπεδούχων η ισοπαλία άφησε ανικανοποίητες και τις δύο ομάδες, που παρέμειναν στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το πρώτο ημίχρονο είχε μόνο τρεις αξιόλογες στιγμές. Στο 13΄ ο Καπίνο έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Τζίμα, στο 21΄ ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε το ίδιο στην προσπάθεια του Μπάλαν και στο 33΄ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν, με τον Σόρια να διώχνει στη γραμμή κεφαλιά του Ντουάρτε.

Τα «Καναρίνια» έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία στο 60΄, όταν, ξανά ο Ντουάρτε, σούταρε από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και πήγαινε στα δίχτυα, αλλά ο Κλέιμαν έκανε μεγάλη επέμβαση με το ένα χέρι.

Στο 68΄ ακυρώθηκε γκολ του Μπάλαν για οφσάιντ του Παμλίδη και στο 82΄ αποβλήθηκε ο Μαυρίας με δύο κίτρινες κάρτες, έχοντας μπει αλλαγή στο παιχνίδι στο 70΄!

Με παίκτη περισσότερο πια οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της νίκης και στο 90΄+1 ο Καπίνο έκανε εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Ροσέρο.