Skip to main content

O Aτρόμητος γκρέμισε τον Παναθηναϊκό από την κορυφή

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε το «τριφύλλι» με 3-2, εκμεταλλευόμενη τα μεγάλα λάθη της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην άμυνα

«Μπλόκο» στον Παναθηναϊκό έβαλε απόψε ο Ατρόμητος στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε 3-2 το ”τριφύλλι” και το έριξε από την κορυφή του πρωταθλήματος μετά από καιρό.

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι δεν είχε φάσεις, δεν είχε καλό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 38′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη. Οι γηπεδούχοι, όμως, απάντησαν άμεσα και στη τελευταία φάση του ημιχρόνου ισοφάρισαν με τον Έντερ, έπειτα από τραγική έξοδο του Μπρινιόλι.

Ο Ατρόμητος, μάλιστα, στο 50′ έφερε… τούμπα το ματς, με τον Βέργο να νικά τον Γεντβάι στον αέρα και να κάνει το 2-1. Στο 56′ ο Παλάσιος αστόχησε σε κενό τέρμα και στο 64′ ο Ρομπάιγ με τρομερό τελείωμα, σημείωσε το 3-1.

Ο Παναθηναϊκός… κατέρρευσε ψυχολογικά και αφυπνίστηκε μόνο στα τελευταία λεπτά. Ο Μαντσίνι σημάδεψε το δοκάρι στο 89′ και στο 93′ και πάλι με πέναλτι ο Ιωαννίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-2, με τον Ατρόμητο να παίρνει μία σπουδαία νίκη.